Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

I väntan på Oktoberfest 2016

Lästid: 1 min

Jag är sådär road av Oktoberfesten (3:e år i rad nu) som Måns ska ha imorn här i Halmstad. Jepp jag har visst inte berättat att vi kom hit till Måns föräldrar igårkväll. Jag tänkte att jag borde inte berätta när vi inte är hemma. Vill inte ha några objudna besökare i hemmet. 

Vi behöver inte gå in på det nu och för att inte drar ner på det hela så bjuder jag på bilder när barnen lekte hemma i köket 🙂

Ikväll blir det ÄLGKIND som doktorn i familjen hade skjutit själv i Mora. Lite spännande i alla fall. 

Happy Friday allihopa!

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “I väntan på Oktoberfest 2016

      1. Snarare skriva ut och hänga på väggen därhemma bild. Så söt var Prim 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge