Yes! Ikväll ska Måns och jag på en kräftskiva och min vännina ska komma och sitta barnvakt med sin sambo! Det ska bli första gången vi lämnar Tilda och går på fest. Kräftskivan ska vi har tillsammans med andra mammor och pappor som vi har lärt känna från föräldrarutbildningen och öppna förskolan. Det är andra gången vi har kräftskivan tillsammans, det är andra gången vi ska vara hos M o C eftersom de har hus och platser, det är andra gången jag gör efterrätt till skivan.

Just nu väntar jag på att mina hjortron creme brulee ska bli tjock så att jag kan kyla dem! Ahhh jag hann inte göra de igår och började ganska sent då gästerna åkte vid kl.12. Creme bruleen behöver lite tid att stå sig och gärna över natten men vi provar! Festen börjar kl.18 och barnvakterna kommer kl.17…woohaa!

 

Hjortron creme brulee på havregrädde och havremjölk, vanilj, socker och äggulor!

Det är 2 som tål inte mjölk så det blir havre för allihopa 🙂

image