Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

I väntan på kräftskivan…å hjortron creme brulée

Lästid: 1 min

Yes! Ikväll ska Måns och jag på en kräftskiva och min vännina ska komma och sitta barnvakt med sin sambo! Det ska bli första gången vi lämnar Tilda och går på fest. Kräftskivan ska vi har tillsammans med andra mammor och pappor som vi har lärt känna från föräldrarutbildningen och öppna förskolan. Det är andra gången vi har kräftskivan tillsammans, det är andra gången vi ska vara hos M o C eftersom de har hus och platser, det är andra gången jag gör efterrätt till skivan.

Just nu väntar jag på att mina hjortron creme brulee ska bli tjock så att jag kan kyla dem! Ahhh jag hann inte göra de igår och började ganska sent då gästerna åkte vid kl.12. Creme bruleen behöver lite tid att stå sig och gärna över natten men vi provar! Festen börjar kl.18 och barnvakterna kommer kl.17…woohaa!

 

Hjortron creme brulee på havregrädde och havremjölk, vanilj, socker och äggulor!

Det är 2 som tål inte mjölk så det blir havre för allihopa 🙂

image

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “I väntan på kräftskivan…å hjortron creme brulée

  1. Hej, såg att du också ska på Deer´s bloggmiddag, kul att ses då. Kram

  2. Hej! Kan man få receptet på creme brulee av havremjölk? Supertack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge