I väntan på de första gästerna

Lästid: 2 min

Black Friday shopping överallt och här var det röjt hela eftermiddag tills nu. Klockan är ju ett och idag får vi finbesök då Måns föräldrar och hans bror med familj kommer på middag! Det var dock en överaskning för mina öron när jag kom hem från gravid eventet. Måns jobbade intensiv igår med vår “walk-closet” och satte upp gardiner i vprt sovrum och Tildas. Jag har gjort i ordning kläderna och organiserat allting där inne. Det känns bra att den är också klar men nu fullt med andra grejer och flyttlådor står fortfarande i sovrummet plus att skåpet i hallen som ska bli ett skafferi är nu fullt. Annars så är vi redo att visa upp vårt nya hem. Måns ska försöka sätta upp taklampor också och kanske tavlor imorn. Det är ordning med karl min…eller jag som har pli på honom haha. 

Svärisar ska bli våra första nattgäster i Tildas rum. När farmor frågade Tilda i telefonen om hon och farfar fick sova i Tildas nya säng, svarade Tilda kort med ett nej haha. Måns fick inte heller vara på hennes säng! Bara mamma så jag har sovit med henne i tre nätter nu sedan hon fick sängen och rummet. Men nu ligger Måns i Tildas säng för hon ville det. Väldig bestämd tjej vi har! Jag fick prata vett med Tilda igår och förberedde henne med att farmor och farfar skulle komma. Jag frågade om farmor fick LÅNA hennes säng, då var det ok och hon svarade med “farmor och farfar får låååna Tildas säng och de kan sova med alka djuren”, hennes nallar alltså. 

Vad ska det bli till middag? Måns fick välja. Antipasti, Osso Buco med risotto och Panna cotta. Enkel match. Han tänkte först Tiramisu men det är Marsala vin i så det går bort även det är en liten dos i varje portion men barnen ska också äta, i alla fall Tilda. 

  

Tilda “hjälpte” mig. Hon skulle definitiv in i pokerväskan och titta. Hon ville bygga en tårta med “pengar” som hon kallade dem. Fortfarande snorig igår på morgonen. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge