Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

I – landsproblem: retur av locktång

Lästid: 2 min

Vill först säga att jag hänger inte ut något företag.

Vill bara berätta om igår när jag var och lämnade tillbaka en locktång som jag fick julklapp av svärmor som köpte en på Elgiganten och jag fick en annan av Måns som köpte på Teknikmagasinet.

IMG_5884.JPG

1. Retur av locktång på Elgiganten
Har man köpt något på Elgiganten så får man prova å lämna tillbaka om man inte är nöjd osv. När jag lämnade tillbaka locktången frågade killen i returluckan om jag hade använt locktången. Jag undrade “hurså? Man får prova eller hur?” Killen svarade med “om du har använt den så MÅSTE jag slänga den”. Jag blev lite stum…”öhm va, varför det?” Killen sade “jo det är det här med hygien, lika så med tandborstar…”

Det är ju lite idiotiskt. Kunden får prova produkten hemma men butiken gör en återköp vid retur å bara slänger grejen. Vilket slöseri. Jag tänkte att ja ge mig stålarna tillbaka å varan om de ändå ska slänga den. Jag frågade inte om det men killen fattade nog hur jag tänkte. I-landsproblem… Slöseri.

Lämnade också tillbaka den locktången jag fick av Måns till Teknikmagasinet. Därför att jag fick inte öppna och prova den var plomberad, trots att det var den jag ville ha… Igen. I-landsproblem.

2. Återbetalning
På Elgiganten så kunde inte killen i kassan hantera mitt ärende mer än att ta tillbaka varan och ringade in kvittot. Sedan fick jag gå till kassan i butiken så skulle de där lösa detta. Elgiganten kunde inte sätta tillbaka pengarna på mitt kort då varan var köpt i annan stad och med annat bankkort. Jag fick ett presentkort med den summan insatta. Jag blev inte arg eller nåt. No problemo. Jag fattade.

På Teknikmagasinet så frågade de ingenting och sade bara att jag skulle sätta in mitt kort och skrev på kvittot med namn å telefonnummer. Ingen information om att det kan ta 3 bankdagar innan man ser pengarna eller nåt som expediten sade till killen som var före mig å också gjorde en retur.

Punkt 2 är kanske inget I-landsproblem men jag ville bara visa att det är olika butik till butik. Mest korrekt är nog Elgiganten som gjorde så.

Jag beslutade med att lämna tillbaka locktängerna för jag var lite osäker på om jag verkligen behöver en just nu. Jag hade ett lejon-frilla imorse när jag gick upp… behöver inte mer volym.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge