Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hyshhhh

Lästid: 1 min

Nackdelen med att Tilda slockande vid kl.20 två gånger nu under den här veckan var att hon vaknade runt 4-tiden! Jag somnade på soffan och la mig 3:30 efter att jag hörde Tildas röst som ropade “mamma, var är mamma?”. Måns svarade sömnig “mamna är i soffan, hon kommer snart” och Tilda “mamma måste titta på tv, mamma kommer snart”. Sen blev det tyst. När jag kom till sängen så var Tilda vaken, ville ha nom (välling/mjölk) och sa “Tilda har kissat”. Hon hade rullat runt så mycket så det läckte lite på framsidan och pyjamasen blev fuktig…så hej å hå upp och göra välling och byta på henne. 

När vi väl försökte somna om…då började Måns snarka. Tilda låg och hyshade…shhh…shhh åt pappa efter varje snark. Sen ville hon ha min arm och brukar säga “vill ha mammas arm” och drog den runt sig. Tror jag somnade runt kl.6. Klockan är över 11 så jag är sist med att komma upp…

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge