Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Huvudvärk from hell

Lästid: 1 min

Ahhh jag blir tokig. Jag har fått värsta huvudvärken ikväll och det måste vara pga vätskebrist. Tidigare skrev jag att jag har tappat aptit men bara när jag sitter och ammar och ingenting smakar gott. Jag är även dålig på att dricka vatten men tycker att jag har druckit mycket mer än jag brukar. Jag försöker inte dricka läsk för under påsken kunde jag hinka i mig 1.5L Cola under en dag…jösses! 

 
Huvudvärken kommer säkerligen från vätskebristen och jag måste dricka ännu mer. Nu blir jag illamående av huvudvärken trots att vi har lagt oss nu. Det är olidligt för värken sitter i högra axel, upp mot nacken och huvudet. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge