Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Huvudvärk & Cellprovtagning

Lästid: 1 min

Hela dagen har jag känt nackont men värre blev det på kvällen lagom tills jag skulle iväg på cellprovtagning. Jag trodde först att det var migrän men jag får sällan huvudvärk så jag var tvungen att googla skillnaden på migrän och spänningshuvudvärk 😛

Jag ont i huvudet och mest på pannan plus nackont. Sedan blev det värre. Jag blev illamående och var tvungen att försöka kräka. Innan det tog jag två tabletter med paracetamol som jag hittade i medicinskåpet. Jag ville rymma från tv-ljudet, ropande barn, frågande sambo… känslig för ljud blev jag. Jag ville bara ligga och blunda…då snurrade det till istället. 

Hur spyfärdig jag än var pallade jag mig till MVC. Tänkte att det kalla friska luften skulle hjälpa men huvudvärken var ihållande. Det var när jag kom hem 1 timme senare som huvudvärken släppte en aning.  Värsta huvudvärken hittills. Det måste vara i kombination med för lite sömn, underhålla två rastlösbarn, amning och vätskebrist. Jag hade inte druckit så mycket vatten idag.

Jag hittade till en sida där jag gjorde testet över mitt huvudvärk


Cellprovtagning
Vi kvinnor får ju en kallelse var 3:e år men senast jag var på cellprovtagning var oktober 2014, 2 år sedan. Det var för att jag 2010/2011 hade en cellförändring och har fått behandlingar för det. Om 10 dagar får jag svar, kommer det inget svar så är det ingenting att oroa sig för. 

Gå på cellprovtagning om du har fått en kallelse! Besöket tar max 10 min. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge