Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Husets regler

Lästid: 1 min

Åt helsike med “husets regler” när Tilda imorse drog fram köksstolen och var på hugget med sin röda penna (OBS! Just den röda) och strök över pappas texter. Vi har en ? och hon är bara 3,5 år ? Det var 3 punkter. 1) ingen iPad vid matbordet 2) alla äter tillsammans 3)… ? kommer inte ihåg för jag såg det på kylskåpet imorse 


När Måns kom hem från jobbet så ropade Tilda “kolla pappa!”…

Enl. Måns så var det faktisk Tildas egna regler (som hon förmodligen gick med på igår när jag inte var hemma). Punkt 3 var “leka kullegömma varje kväll” haha! 

Idag var Tilda på förskolan efter två veckor uppehåll pga förkylning och 3 dagar hemma pga brist på personal! Så hon var extra trotsig på förskolan som rapporterade att Tilda ville inte hjälpa till att duka av, vägrade mössan och ville inte gå ut.  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge