Å som vanligt sitter jag uppe och häckar på golvet å skriver… Tilda sover och Måns är på soffan bakom mig å spelar Fifa. Hela dan har gått åt att tvätta, fixa, städa och nu vid kl.21 så började vi rensa garderoberna. Det ligger fortfarande massa tvätt på golvet å det var inte lätt när Tilda “den lilla terroristen” skulle riva upp allting som jag hade sorterat och vikit. Nu har jag hunnit packa en resväska som jag och Tilda delar. Vi flyger med Thai airways och vi vuxna får ha 20kg och Tilda 10 kg. Vi kommer ha varsin resväska men jag är lite kluven om vi ska checka in resesängen eller bära som handbagage eftersom vi ska ha med Babyzen Yoyo till kabinen, tänker ALDRIG checka in den!

Mycket har gått in i min resväska tack vare vakuumpåsarna jag köpte på Clas Ohlsson. Jag har haft deras vakuumpåsar med mig överallt när jag reste och i onsdags köpte jag 2 st till. I varje box finns det 2 vakuumpåsar, en större och en mindre. Det som är bra med de är att man sparar mycket plats och man behöver ingen dammsugare för att suga ut luften. Man behöver bara rulla och pressa ut luften! Måtten 40 x 60 och 50 x 70 cm. Pris 49 kr! Klicka här: Clas Ohlsson – roll-up vacuum storage bag

Jag är nog en jäkel på att packa! Förutom vakuumpåsar så är tvättpåsar också mycket bra. Här packar underkläder och strumpor i tvättpåsar.

Här har ni lite bilder 🙂

wpid-20131221_020045.jpg

I resväskans lock: i den lilla påsen på 40 x 60cm hade jag 3 klänningar och 3 linne som ligger ihoprullad. I den större påsen ligger Tildas kläder och det gick in säkert över 20 plagg. Och jag hade halva locket kvar som jag kunde packa i Tildas lite tjockare kläder, pyjamas, jumpsuit och en jacka. Ska packa färdig om några timmar när vi vaknar. Tjinga ling Zzzz

Ps. Att packa resväskorna samma dag rekommenderas ej 🙂