Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hur mycket hinner man med på en dag när man har småbarn? (Del 2)

Lästid: 1 min

Fortsättning på förra inlägget. 

Det blev ju inte super mycket att jobba med bloggen då Prim somnade på amningskudden, på mig, så jag satt och jobbade i mobilen i en timme tills det var dags att gå hämta Tilda på förskolan. 


Efter förskolan promenerade vi till Lidl och köpte blommor. Tilda valde rosor i ljusrosa och jag de vita. Jag är lite bättre på att köpa snittblommor till hemmet. Det piffar ju upp så mycket. 

Sedan rullade det på med att jaga Tilda ute på gården medan hon cyklade med sin trehjuling. Det var lite kallt så vi gick in och Prim somnade. Då passade jag på att fixa med blommorna och fotograferade ett och annat medan Tilda lekte i sitt rum. När Måns kom hem så satte pappa och Tilda igång med att baka kanelbullar som vi egentligen skulle göra igår. Det tog tid att baka så vi kompenserade med stekta falukorv och fullkornsmacaroni. Gourmet värre. Prim smakade på maten och tyckte att falukorv var sådär. 

Jag hann också med att städa badrummet med klorin, badade Tilda, fixade tvätthögen. Nu tror ni att jag gör allt detta varje dag men just idag hade jag druckit tre koppar te så jag det kanske förklarade sig haha. Det känns i alla fall befriande och skönt för ögonen att se att det är städad ut här hemma. Nu kan vi ha drop-in gäster varje dag om jag fortsätter så här med tre koppar te hehe


Och så har vi en krabat som gillar att leka med fjärrkontrollen och vara uppe sent. 

Hur ser din dag ut? 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge