Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hur mycket hinner man med på en dag när man har småbarn? (Del 1)

Lästid: 2 min

Skulle vara kul att höra vad andra mammor gör på dagarna med er små. Ni som är hemma med barnen. 

Så här ser min dag ut hittills…

Idag var jag uppe 7:30 och gjorde mig i ordning och medan Tilda åt frukost. Prim vaknade när det var dags att gå till förskolan och vi hann till kl.9:00. Tilda får komma tidigast 8:30. Igår fick Tilda sovmorgon och efter frukosten kom vi till förskolan kl.10. Den här veckan kör vi lite mjukt med förskolan då Måns är tillbaka på jobbet. Sedan har Tildas favorit fröken C slutat och hon trodde fortfarande att hon skulle få ge en av tackkorten som hon gjorde till C. Hon är omtänksam och eftertänksam. 


Igår var hon mer ledsen när jag lämnade men idag inga tårar. Får se om vi kan komma till 8:30 imorn eftersom jag har ett möte kl.10. Egentligen förstår jag inte varför hon ska få komma 8:30 när det fortfarande är frukost och ibland är det ingen som har riktig tid att ta emot Tilda. 


Efter lämningen hann vi handla, snabbt gick det inte heller. Väl hemma kl.10:00 var det dags för frukost med Prim. Hon fick lite macka med messmör och samma för mig. Jag dammsög i köket medan Prim mumsade på sin macka och jag slängde i mig min macka. Sedan blev det bada i diskhon för Prim för så som hon såg ut med messmör överallt och så klart skvätte hon vatten över hela köket. Kastade ett öga på klockan… 11:30. Satte Prim i gåstolen så att jag kunde vara på toa med öppen dörr och Prim utanför och ville in med gåstolen…väääh väääh. Ammande Prim och hon slocknade kl.12.

Egentid nu tills det är dags att hämta Tilda? Nopp. Nu får jag försöka hinna jobba med bloggen. Jepp, jobba. Jag brukar annars somna med mobilen i ansiktet när jag försöker blogga efter att barnen sover för natten. 

Måste bli mer effektiv om jag ska klara av att uppehålla min blogg och kunna ge något vettigt till mina läsare att läsa också men barnen kommer onekligen först. 

(Del 2 kommer…) 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge