Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hur gick det då?

Lästid: 1 min

Så… En uppdatering såhär dags om dagens 2 möten som var på.
De gick mycket bra, lite nervös och kul. Som att gå på en jobbintervju men nu är man lite på samma nivå och pratade business.

Det ena mötet var med en sponsor till vårt Change event den 30 okt. Gjorde lite fotografering på de produkter som jag ska få tävla ut. Det andra var också intressant. Ett nystartat företag med stora visioner. Jag träffade grandaren till företaget som är en tysk ung kvinna. Vi pratade om allt möjligt, lättsam men mest om att blogga, event, entreprenörskap och ev. samarbete. Det kändes bra, att träffa någon som också tänker lika när det kommer till att driva ett företag och mycket man kan lära av varandra. Och en fråga var ju då, som jag ställde lite skojsam i chatten på Facebook innan mötet… “Are you hiring?”. Alla vill tjäna pengar men det är svårt att anställa när det är nystartat. Vi får se men vi kommer definitivt hålla kontakt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge