Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hur gick castingen med tjejerna?

Lästid: 2 min

Nu sitter vi i bilen och är snart framme i Halmstad. Det är en del trafik och det var nästan att vi var sent till castingen. Vi skulle hitta parkeringen, hitta till Göteborgs Filmstudion och byggnaden där vi skulle vara. Det var tur att de före oss drog ut på tiden.

Alltid kaos när man ska göra något…

Med två frusna barn, en smått irriterad man som fick bära en sur Tilda och Prim som hade precis ramlat och bölade… jepp, då var det dags för oss att gå in i byggnaden ??‍♀️ Asså, vi var ute i god tid, vi packade klart bilden inför påskhelgen i Halmstad, vi mutade barnen lite sockerrus med godis (yes parent of the year)… och den enda som var glad när de två väl skulle casta var Prim. Hon gjorde allt rätt. Dock var hon förliten för att vara med men hon var den enda som sprang fram i korridoren mot “kaninen” och kameran. Tilda tvärnitade men andra omgången gick det bättre. Sedan tinade hon upp lite mer när vi satte oss ner och jag fyllde i formuläret. Det skulle innehålla de sedvanliga kontaktuppgifter och klädstorlek på Tilda.

Castaren frågade om det var första gången våra barn är på casting och sa att Tilda var inte den enda som var blev i början. Han berättade om barn som måste mutas med godis och får sockerrus. Det är mycket när msn jobbar med barn för när de får sockerdippar så är det inte heller kul haha.

Hur upplevde Tilda castingen?

Jag frågade Tilda hur hon upplevde castingen. Hon tyckte att det var lite konstigt för hon trodde att hon skulle få springa fram till den riktiga Lisebergskaninen. Så… trots att vi övade igår och berättade hur castingen skulle gå till och vad hon skulle få göra så var det svårt att låtsas spring mot en hel ny person i en lång korridor.

Vad som kommer hända efter detta är att regissören kommer välja ut ett gäng barn som ska vara med och de rusa mot Lisebergskaninen typ och åka karusell. Nu har de gjort det i alla fall. Så vi får se om Tilda kommer med i reklamfilmen för Liseberg.

Annars lite kul att se Mix Megapol Linda Fyrebo komma med barnen efter oss. Jag tyckte att jag kände igen henne och googlade haha! Hon har en superrosa hemsida:)

Se när de övade igår… och så här borde det vara på castingen idag haha!

https://instagram.com/p/Bg6GazznHrp/

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Hur gick castingen med tjejerna?

  1. Håller tummarna för er såklart!!! Stor kram till er och hoppas ni får en fin påskledighet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge