Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hummer & sashimi

Lästid: 1 min

Jag vet! Det sticker lite i ögonen på många då det är januari och pengarna i plånboken sinar. Hos oss är det samma som alltid. Att vi äter lite som vi vill. I och med vi har skurit ner på restaurangbesök som vi älskade att göra när vi inte hade barn och vi gick faktisk på restauranger fram till Tilda JAG tyckte att det kändes olustig att kånka runt och in med två barn kl.19 när festfolket ska ut. 

Sashimi med Fröya Lax

Den bästa lösningen är… att både Måns och jag lagar faktisk och bättre mat än många restauranger i den här stan så vi lägger hellre pengar på roligare och bättre råvaror plus att vi bjuder in vänner på middagar. 

Hummer med smält smör. Enkelt och gott…med lime till.

Jag har en tendens att spontan handla massor med goda saker när jag handlar själv. Så detta var precis vad jag gjorde ikväll så sent som kl.17 när kycklingbenen låg på tining. Jag plockade på mig en hummer…ändrade mig och tog en till haha! Det var kort datum på dem. Vi köper många gånger saker med kort datum om vi ska äta inom några dagar eller fryser in den direkt. 

450g x 2… med 70kr rabatt dvs 79kr st.

Humrarna hade bäst-före 2017-02-23 så det var ju ok. Sedan varför låter saker slängas i papperskorgen. Nu ligger kycklingbenen i marinaden och vi äter kyckling imorn istället. Sashimi laxen hade vi också några styckna kvar i frysen. 

Snabbmat… det tog ändå lite tid att preppa.

Vi gottade oss ja. Vad ska man göra när man inte kan lyxa till med en middag på tumanhand utan barn? Då får man slå på stort. Vi har ju nästan allting hemma. Nu får Måns fixa en drink me’! 

Ha en fin kväll allihopa!  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Hummer & sashimi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge