Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hudvårdskurs med Mary Kay

Lästid: 1 min

Ikväll var jag och 2 mammavänner på en Mary Kay Hudvårdskurs och Petra var värdinna. Det var jättetrevligt och vi fick testa på hand-spa och lite grundläggande hudvård. Jag hade spacklat mig som vanligt för vi var tidigare på stan å ville inte skrämma folk. Jag testade lite produkter på hakan där jag har massa mörka fläckar pga att jag hade finnar och klämt dem. Testade en matt foundation också som matchade min hudton.

Just nu har jag många olika hudvårdsproduktet och det är nog pga att jag byter märken och testat på olika märken som har medfört en del finnar. Jag har gått över till babyolja när det gäller sminkborttagning men babyoljan täpper också till porerna på t ex näsan så jag får köra näsplåster oftare.

Det var i alla fall kul att testa lite av MKs produkter och jag kan tänka mig byta till MK om det är inte så himla dyrt men det kanske är värt om de är bra.

Tack Petra och MK hudvårdskonsulten Emma-Linn och Martina (lärlingen) för en trevlig söndagskväll.

Har ni testat Mary Kay? Använder ni någon av deras produkter? Vad tycker ni?

Några bilder från ikväll…

image

 

Ordning och reda…

image

 

image

Petra bjöd på pecannöt-kolapaj och chokladbollar till fika efter 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Hudvårdskurs med Mary Kay

  1. Låter som ni hade en trevlig kväll och fick möjlighet att i lugn och ro hitta smink och hudvårdsprodukter som passar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge