Ikväll var jag och 2 mammavänner på en Mary Kay Hudvårdskurs och Petra var värdinna. Det var jättetrevligt och vi fick testa på hand-spa och lite grundläggande hudvård. Jag hade spacklat mig som vanligt för vi var tidigare på stan å ville inte skrämma folk. Jag testade lite produkter på hakan där jag har massa mörka fläckar pga att jag hade finnar och klämt dem. Testade en matt foundation också som matchade min hudton.

Just nu har jag många olika hudvårdsproduktet och det är nog pga att jag byter märken och testat på olika märken som har medfört en del finnar. Jag har gått över till babyolja när det gäller sminkborttagning men babyoljan täpper också till porerna på t ex näsan så jag får köra näsplåster oftare.

Det var i alla fall kul att testa lite av MKs produkter och jag kan tänka mig byta till MK om det är inte så himla dyrt men det kanske är värt om de är bra.

Tack Petra och MK hudvårdskonsulten Emma-Linn och Martina (lärlingen) för en trevlig söndagskväll.

Har ni testat Mary Kay? Använder ni någon av deras produkter? Vad tycker ni?

Några bilder från ikväll…

image

 

Ordning och reda…

image

 

image

Petra bjöd på pecannöt-kolapaj och chokladbollar till fika efter 🙂