EventTagged , ,

Höstmingel med LM Event i Västerås

Nu passar jag på att berätta lite om vad vi gjorde i Västerås förra helgen nu när jag har tillgång till en stationär pc 🙂


Emma och jag var VIP-bloggare på LM Event som anordnade Höstmingel på First Hotel Plaza i Västerås. 

Det bjöd på alkoholfri mousserande vin, nya produkter att smaka på, inspirerande föreläsningar och tävlingen. Vi bilade med våra bebbar till Västerås och resan som skulle bara ta 4 tim blev dubbel så lång på ditvägen och hem. Emma hade aldrig kört så långt med en bil och mycket skulle packas om då vi tog Måns bil.


Vi missade minglet men kom fram när vi VIP skulle vara på spat på First Hotel Plaza där Emma och jag också delade ett stort och rymligt rum. Trevligt och välkomnade!


Vi möte upp stjärnorna bakom LM Event Linda & Linda, som tillsammans med de andra VIP-bloggarna väntade på oss på Harmony Plaza Spa som ligger på 25 våningen på First Hotel Plaza med toppen utsikt över Västerås och vattnet. Sedan fick alla varsin massage och jag testade Swedishmassage för första gången. 

(Bild lånad av Tappakilon)

Det var också goodiebags utdelningar och massa gott att mumsa på spat som tjejerna hade ordnat riktigt fint. Därefter hade vi 3-rätters middag på Torsgatan 1 och körde “bloggarnas kamp” med olika simulatorspel på Strike Bowling.

Jag tror att jag låter resten av bilderna tala för sig själv så nu blir det en bildbomb 🙂


Linda serverade den alkoholfria mousserande vin från Chapel Hill

Mojito, Margarita & Pina colada calippo från N1CE /MatHem

Massor med snacks och tilltugg från MatHem

Mera snacks…

Ser nu LM-kakan? Den är från Postkakan

Iskallt Mojito nom nom. Ett tag blev det svårt för mig då jag hade både glassen och bubbel i händerna och Prim var nyfiken och ville ta på allt. 

Gladaste spa-besökare 

Mina goodie bags! ?


Lite relax med våra små innan middag 🙂 Jag kom på nu att jag måste ha glömt Prims badbyxa i badrocken på hotellet 🙁 


Vi missade ju själva minglet som såg ut att vara mycket inspirerande och rolig. Det hade varit jättekul att få träffa och mingla med olika företag och andra bloggare. Världens sämsta VIP-Bloggare liksom men det är bara nu som jag måste ha med Prim på alla event. 

Läs gärna Lindas inlägg Allt är inte perfekt & vägen fram är inte rak och Sedan var det dags för företagsminglet 

Mer om kvällen och goodies kommer i nästa inlägg 🙂

One thought on “Höstmingel med LM Event i Västerås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge