Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Höstmingel i Västerås

Lästid: 1 min

Nu drar jag mot för nästa event i Västerås som LM Event arrangerar! Jag ska bila upp med Emma med Måns bil och Emma får köra eftersom jag har aldrig skaffar mig körkort. Hon har aldrig kört så långt men det kommer säkert gå bra, bara om vi pratar så hon inte somnar. Prata är vi bra på haha! Våra bebbar följer också med. Egentligen skulle Prim kunna stanna hemma med Måns och Tilda men hon har inte riktig förstått sig på nappflaska eller pipmugg men äta och dricka ur glas eller sked har funkar bra. Dock är hon jättemammig så hon får följa med. 

Emma och jag ska dela rum på First Hotel. Vi kommer missa föreläsningar mellan 11-13:20 men det gör nog inte så mycket. Sedan blir det företagsmingel, incheckning, spa, middag på Strike Bowling, Bloggarnas kamp, midnattsdrink på First Hotels Skybar. Allt som händer efter företagsminglet är för oss VIP som LM Event har knåpat ihop. Det ska bli så kul och spännande att träffa nya och bekanta ansikten 🙂


Eventet är öppet för ALLA, inte bara bloggare. Om ni bor i Västerås eller i närheten, och har tråkigt så kolla in Höstmingel eventet på First Hotel! Det kostar 50 kr om man inte är med i nätverket, men om man är bloggare/instagrammare (a.k.a influencer) och joina nätverket då kostar det inget dvs fritt inträde! Bra va! 
Hinner kanske blogg mer på vägen om jag inte somnar haha! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge