Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Höstlyx 2014 med JoSa Event!

Lästid: 1 min

Det var ju över en vecka sedan jag var på Göteborgs största Höstlyx bloggmiddag med JoSa Event har arrangerat på Le Pain Francais Avenyn. Det var en häpnadsväckande lokal som heter duga. Superfint och design, design och åter design. Vi var på tredje våningen som vi hade för oss själv. Där var det en bar och det bjöd på fördrink. Mingelfotograf från Elite studio var där och nu har jag fått bilderna som jag kan visa för er 🙂

 

Här står Rosa Bubbla (Johanna) och Ett liv vid havet (Sandra) som är Höstlyx arrangörer 

Josa1

Jag, Mamma Petra, Tappa kilon Petra och På Smällen Emma

Josa1-tile

Klicka gärna på bildkollaget för att göra den större!

Fler bilder finns i JoSa Event Höstlyx fotoalbum på Facebook

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Höstlyx 2014 med JoSa Event!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge