Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Höstlyx 2014 – bloggevent i Göteborg!

Lästid: 1 min

Nu börjar det hända grejer… I oktober är det 2 bloggevent i Göteborg som jag ska gå. Det har mina bloggkollegor sett till det det händer något. Skit skoj ju! Många bloggare tycker att det händer nada här i stan för oss bloggare jmfm Sthlm och Malmö. Nån måste ju ser till att det händer nåt också! 🙂 Redan nu på fredag ska jag på ett mamma/gravid bloggevent som Hannahmeh med sin vän Andrea anordnar för första gången.

MEN jag vill också tipsa er bloggare i Göteborg om Höstlyx den 28 okt på Le Pain Francais där ni kan anmäla er! Gör det! För 299kr får man en god bit mat inkl. dryck å så får du träffa mig och andra bloggare. Nya ansikten för mig också och många att lära känna. Och vad vore ett bloggevent utan grymma sponsorer och goodiebags 🙂

Kolla in JoSa Event på Facebook
IMG_2013-0.PNG

***Som ni kanske vet så ligger vi under planering med våra 2 event, ett i nov och ett i jan 2015… PåSmällen – Emma & jag. Jag vet, ambitiös… och det är mycket kvar att göra. Är du bloggare i Göteborg, håll utsik för det kan komma en inbjudan till dig! 😉

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Höstlyx 2014 – bloggevent i Göteborg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge