Nu börjar det hända grejer… I oktober är det 2 bloggevent i Göteborg som jag ska gå. Det har mina bloggkollegor sett till det det händer något. Skit skoj ju! Många bloggare tycker att det händer nada här i stan för oss bloggare jmfm Sthlm och Malmö. Nån måste ju ser till att det händer nåt också! 🙂 Redan nu på fredag ska jag på ett mamma/gravid bloggevent som Hannahmeh med sin vän Andrea anordnar för första gången.

MEN jag vill också tipsa er bloggare i Göteborg om Höstlyx den 28 okt på Le Pain Francais där ni kan anmäla er! Gör det! För 299kr får man en god bit mat inkl. dryck å så får du träffa mig och andra bloggare. Nya ansikten för mig också och många att lära känna. Och vad vore ett bloggevent utan grymma sponsorer och goodiebags 🙂

Kolla in JoSa Event på Facebook
IMG_2013-0.PNG

***Som ni kanske vet så ligger vi under planering med våra 2 event, ett i nov och ett i jan 2015… PåSmällen – Emma & jag. Jag vet, ambitiös… och det är mycket kvar att göra. Är du bloggare i Göteborg, håll utsik för det kan komma en inbjudan till dig! 😉