Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Höstens lyxigaste kväll med SAIAN Academy & Larsens Liv

Lästid: 2 min

För er som har följt mig på Facebook och Instagram visste ni säkert redan att jag och Emma var ju på ett bloggevent förra onsdag. 

Det var ett toppen event hos SAIAN Academy i Lerum och stjärnan bakom event var Desirée som driver bloggen Larsens Liv

Desirée gillar ekologiska produkter och bloggar mycket om sitt eko-liv så eventet passade perfekt i temat. Det var kul att få träffa Desirée på riktig, annars har vi setts ett par gånger på olika mingel och event. Vi välkomnades av Suzanne och Jeanette som jobbar med SAIAN hudvårdsserie som är naturliga, ekologiska och giftfria produkter samt ätbara nyttiga ting.

Vi var ett gäng bloggare som Desirée bjöd in till eventet. Vi fick mumsa på goda mingelmat från MatHem och alkoholfria bubbel från GodDryck samt smakade på nyttiga juice som t ex blåbär, rödbeter och lingon från Holistic. Det bästa av allt gott som fanns var nog lyxiga lakritsar från Haupt Lakrits och jag trodde aldrig att jag skulle tycka om lakrits så mycket men jag fick hejda mig att inte sno med hela burkarna av “Kärlek” och “Höst” haha! 

Ser ni den här apparaten i boxen? Jag har inte vågat testa ännu men det är SAIAN Beauty Lift Box och tillsammans med olika serum plus den lilla batteridriven apparaten (som kommer ge mig små små elpulsar) ska hjälpa att släta ut, lifta huden och få veck rynkorna! Spännande…men har man en liten metallbit som tandsmycke sedan 20 år tillbaka så lär jag få en elchock. Skojar! Jag SKA prova och återkommer med ett utlåtande 🙂 I goodiebagen fick vi även med oss varsitt prova-på-kit av olika serum och en flaska D-vitamin från Holistic. 


Bilderna ovan är tagna av Tessochlex (där du även hittar andra bilder med de övriga gästerna). 

Med detta tackar jag SAIAN Academy och Desirée för att ni förgyllde min kväll. Om någon undrar varför Emma och jag är inte med på gruppen bilden så skäms vi lite att vi såg fel på tiden och kom en timme försent. Prim var hemma med pappa och Tilda. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Höstens lyxigaste kväll med SAIAN Academy & Larsens Liv

  1. Vilket härligt event det verkar varit! Fina bilder! Kul att träffas idag på bloggeventet hos Freshnails 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge