Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Höstens första #loppiblogbag !

Lästid: 2 min
Yippie! Det har kommit ett paket från Loppi Event och det är höstens första LOPPIblogbag med många härliga produktnyheter!

 

I denna LOPPIblogbag innehåller:

 

Paneng Red Curry Spice Mix kryddmix från Santa Maria.
Paneng är en klassisk thailändsk curryrätt med smak av röd curry, chili och kaffirblad. Paneng är en gryta men nuförtiden kan man även hitta panengwok eller paneng fried rice i Thailand. Personligen har jag aldrig använt mig av kryddmix i pulverform och bara “färsk” paste som kommer i burk. Självklart ska jag testa detta!

 

Organic Coconut Milk från Santa Maria
Kokosmjölk är gjord av pressat kokosfruktkött. Används med fördel i asiatiska grytor och soppor.

 

Fiskpinnar från Findus
Vi gillar fisk och hoppas att vi blir smartare för varje fiskbit vi äter 🙂

 

Det animerade äventyret Rio 2 DVD
Det ska bli kul att mysa framför tv och titta på de färgglada papegojorna.
Rio 2 är 1h och 37 min och rekommenderas från 7 år. Den innehåller både textad originalversion och svenskdubbad version, båda med många välkända röster, bland annat Jesse Eisenberg, Anne Hathaway och Bruno Mars, och i den svenska Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, Josephine Bornebusch, Fredde Granberg och Dogge Doggelito.

 

Nyhet från Softlan – sköljmedel med doft av Tropical Passion
Ska bli trevlig att testa, vi använder sköljmedel och det doftar redan så gott bara man öppnar flaskan.

 

LOPPIpåse i tyg med illustration av Kitty Jutbrink
Påsen kostar 100 kronor och för varje såld påse går 50 kronor oavkortat till Childhood. Stöd Childhoods viktiga arbete för allas rätt till en barndom. Påsen är tillverkad av återvunnet material. Köp LOPPIpåsen på loppi.se/childhood.

 

LOPPImagasin nr.2.
LOPPI släpper andra numret av LOPPImagasin. I detta nummer hittar man många tips inför förskolestarten. Alcazar-stjärnan Lina Hedlund berättar om den tuffa tiden efter missfallet och hur hon får ihop artistkarriären med livet som småbarnsmamma. Köp LOPPImagasin här!
Tack Loppi!
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge