Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hostar tills man spy

Lästid: 1 min

Nej inte jag. Tilda.
Det första hon gjorde när hon vaknade var att sitta i mina knä och hostade å hostade så att slemmet kom upp med lite morgonvälling. Hela jag var täckt med välling och slem. Jag hade precis nytt tröja. Tvättdag igen och Måns hade bokat 8 – 22! Visste inte att föreningen hade tagit bort spärren för man fick inte tvätta mer än 6 pass/månad, helt sjukt! Det är inte att man tvättar hela dagar, det är att tvätten ska hinna torka på de 3 timmar man har i torkrummet. Att torktumla Måns t-shirtar var inte poppis när några krympte hehe.

Tilda är i alla fall jättesnorig, supergnällig, krångig och det märks mer på henne att hon är verkligen sjuk och tycker att det är jobbigt men hon är också pigg å ville leka. Hoppas hon blir bättre för imorgon har vi lite gäster här. Annars får jag skjuta upp bjudningen nån dag framåt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge