Hostar tills man spy

Lästid: 1 min

Nej inte jag. Tilda.
Det första hon gjorde när hon vaknade var att sitta i mina knä och hostade å hostade så att slemmet kom upp med lite morgonvälling. Hela jag var täckt med välling och slem. Jag hade precis nytt tröja. Tvättdag igen och Måns hade bokat 8 – 22! Visste inte att föreningen hade tagit bort spärren för man fick inte tvätta mer än 6 pass/månad, helt sjukt! Det är inte att man tvättar hela dagar, det är att tvätten ska hinna torka på de 3 timmar man har i torkrummet. Att torktumla Måns t-shirtar var inte poppis när några krympte hehe.

Tilda är i alla fall jättesnorig, supergnällig, krångig och det märks mer på henne att hon är verkligen sjuk och tycker att det är jobbigt men hon är också pigg å ville leka. Hoppas hon blir bättre för imorgon har vi lite gäster här. Annars får jag skjuta upp bjudningen nån dag framåt.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge