via Instagram http://ift.tt/1pW4sOh
Som om jag aldrig var borta…!
Efter 4.5 tim med snigeltåg i 1klass från Sthlm och smått bakis som jag var, kom jag hem före Måns och Tilda som var å handlade på ICA. När de kom hem sprang Tilda in i lägenheten utan att visa att hon hade saknat mig. Ingen kram från Tilda. Hon började prata och visa sina leksaker istället. Sedan ville hon lägga sig på lekmattan och hoppa å rulla över mig. Sen kom det pussar. 🙂
Måns rapporterade att Tilda var extra glad när farmor kom i fredags och skulle vara barnvakt. Att hon sprang fram, kramade runt hennes ben och ville sitta i hennes knä hela tiden. Hon vet verkligen vem hon ska smöra för min lilla Vilding!
Nu återgå till det normala efter en fullspäckad helg av trevligheter och förhoppningsvis nya vänner och bloggkollegor. Tack Loppi.se för ett toppen bloggevent och Deer som anordnade #Deersbloggmiddag.
Mer om helgens bravader med bilder kommer snart!
Godnatt! ❤️❤️❤️