Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Home sweet home!

Lästid: 1 min

via Instagram http://ift.tt/1pW4sOh
Som om jag aldrig var borta…!
Efter 4.5 tim med snigeltåg i 1klass från Sthlm och smått bakis som jag var, kom jag hem före Måns och Tilda som var å handlade på ICA. När de kom hem sprang Tilda in i lägenheten utan att visa att hon hade saknat mig. Ingen kram från Tilda. Hon började prata och visa sina leksaker istället. Sedan ville hon lägga sig på lekmattan och hoppa å rulla över mig. Sen kom det pussar. 🙂
Måns rapporterade att Tilda var extra glad när farmor kom i fredags och skulle vara barnvakt. Att hon sprang fram, kramade runt hennes ben och ville sitta i hennes knä hela tiden. Hon vet verkligen vem hon ska smöra för min lilla Vilding!
Nu återgå till det normala efter en fullspäckad helg av trevligheter och förhoppningsvis nya vänner och bloggkollegor. Tack Loppi.se för ett toppen bloggevent och Deer som anordnade #Deersbloggmiddag.
Mer om helgens bravader med bilder kommer snart!
Godnatt! ❤️❤️❤️
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge