Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Home sweet home

Lästid: 1 min

Nu är vi hemma i Göteborg igen. Det är jättekul att komma hem och se hur det ser ut på gården utanför. Blomkillarna har planterat växterna idag såg det ut som och arbetarna har jobbat över. De ligger ju efter med tidsplanen. Vår gemensamma ute-spa har någon lyckats röva bort under helgen. Lite tröttsamt att vänta och vänta men vi ska inte klaga då vi har fått 50% rabatt i hyran. 
Nu får vi fila på hur vi ska fixa vår uteplats så att vi kan njuta hela sommaren!

 Vyn från vår uteplats. Huset i mitten är orangeriet och det ska få plats med 10-12 pers därinne sittande en middag. Utanför är grillplats och det ska vara några cafémöbler och så ute-spat då med dusch inne i orangeriet. Vyn från vår uteplats. Huset i mitten är orangeriet. Enl. bilden som jag har sett ska det få plats med 10-12 pers därinne sittande en middag. Utanför är grillplats och det ska vara några cafémöbler och så ute-spat då med dusch inne i orangeriet. Hoppas att det blir så fint.

Vyn från Tildas sovrum

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Home sweet home

 1. Men å vad fint det har blivit, vilken skillnad från tidigare. Måste komma och hälsa på snart

 2. Men WOW vad snygg och fräscht det ser ut ! Helt underbart, jag älskar nyproduktioner. Bor själv i en och förra bostaden också. 😀

  1. Detta är vårt första nyproduktion och det har dragit ut på tiden med gården men det ser ut att vi har den finaste gården här hehe 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge