Har du fått för mycket grillmat under midsommaren? Inte vi tydligen!

På vägen tillbaka till Halmstad igår tog vi en roadtrip till Höganäs. Med Google Maps som vägledning visade den oss vägen till Holy Smokes BBQ. Måns hade kollat upp stället och såklart passade vi på ta en avstickare.

Allt kött grillar och röker de på plats. Vill du äta Brisket så ska du komma tidigt står det på hemsidan. Brisket är oxbringa Texas style med mycket rök, salt, tid och kärlek haha… det tar tid men vetesjutton om alla alltid lyckas. Kolla upp Brisket så förstår du.

Vi beställde i alla fall prime brisket, short ribs, pulled pork sandwich och en korv till barnen att dela på. Dricka fick bli mexikanska Jarritos soda. Måns tog cola, Tilda mango och jag guava. Allt detta gick på 625kr!

Vissa slog på stort. En family bricka för 4 pers går på 1000kr och för 10 pers 2500kr. Jag tyckte inte att brisket smakade så mycket och hade större förhoppningar men Måns tyckte att den var godare än shortribsen. De hade olika goda såser och tillbehör.

Vill du ha fries eller sötpotatis fries så kan då gå annanstans för det har de inte.

Jag frågade och det var mest för barnen. De kunde äta korven som inte var stark och mumsade sig mätta på grillade marshmallows.

Mycket trevligt ställe som du inte vill missa om du gillar grillmat av seriösa skäggiga killar som älskar att röka kött.

En liten köttbit fastade i min tand som jag lyckades pilla ut på vägen till bilen. Den köttbiten luktade fortfarande mycket rök haha!