Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

HM snodden 1.04kr av mig

Lästid: 1 min

Det låter dumt att säga det…men är det så dumt?

Tänk att ett gigant företag som HM snor 1kr varje gång någon byter en vara, det blir många krona i bonuschecken för HM anställda kanske?

Jo, så här var det. I onsdag skulle jag byta storlek på Tildas basplagg som jag köpte i olika storlekar men ville ha sedan allt i strl 92. Det är 3 för 2. Köpte 6 plagg. Byta 3 plagg till strl 92. Hon i kassan gjorde allting som retur och på nåt jävla sett visade det i rutan “att betala 1kr”. Hon såg att jag glodde på siffran mensade ingenting. Hon försökte trycka på ett och annat på tangentern på kassapparaten men inget hjälpte. Hon sade inget. Sedan började hon scanna in 2-pack pyjamas som jag skulle också köpa som kostade 149kr. Hon sade “det blir 150kr tack!” Och sade det med ett glatt leende. Huh?

Jag tänkte…ska jag öppna käften och tala om för henne att hon såg väl att jag också såg det där med 1kr. Hur kommer det sig att jag skulle bara byta 3 plagg till annan storlek blev till att jag åkte på betala 1kr extra när jag hade redan betalat. Pyjamas kostade inte 149.90 som man brukar runda upp. Totalsumman var 150.04 och jag betalade med kort så de drog väl 150.04 å inte 149kr som jag egentligen skulle betala. Jag betalade och gick. Orkade verkligen inte. Bråkar om 1.04kr men ändå. Hade expediten försökt förklara eller så skulle jag inte bry mig så mycket. Men hon bara stirrade på skärmen och sedan låtsades hon som det inte var nåt men jag skulle ju bara betala 149kr för pj.

Vad skulle ni har gjort?

image

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “HM snodden 1.04kr av mig

 1. Gud va irriterande!!! Så får man verkligen inte göra, jag hade sagt till!! Typ sagt att det är två olika köp så jag måste ha min jävla krona tillbaka..säkert orutinerad kassörska…

 2. Haha! Jag hade kanske sagt nåt, vet inte. Men störa mig, det skulle jag definitivt göra. Speciellt eftersom hon låtsades som ingenting!!! Hon kan väl dra av en krona då??

  1. Hon lät extra trevlig i rösten när hon sa summan. Hon kunde ju själv säga nåt. Som petra sa så var det ju 2 olika köp. Det blir månfa kronor extra till Halonen när personalen inte kan kassan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge