Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

HM gjorde d igen

Lästid: 1 min

Måns var i stan med Tilda igår och skulle shoppa lite basic t-shirts på HM. Så han fick en liten uppgift att köpa en pennvässare till mig. Han vågade ge sig på det men tog hjälp av personalen. Säljaren, hon undrade ju då vad han skulle ha. Pennvässare, sminkgrej? Jag var tydligt med att jag ville ha HMs egna, de billiga, vad kan de kosta 29kr? Säljaren rekommenderade honom Isadoras pennvässare och sa att den var bättre. Bättre än HMs egna? Jag ville ju ha HMs, de billiga. Borde hon inte vilja sälja HMs egna produkter om kunden vill ha det även hon personligen tyckte att Isadora var bättre.

Måns kom hem med en pennvässare som kostade 49kr, mer än vad jag har tänkt betala och det var inte rätt typ. De flesta sminkpennvassare brukar ha 2 olika storlekar i 1 dvs för en tjock penna och en smal. Det var inte Måns fel för han visste inte bättre. Jag har haft samma pennvässare i flera år men nu kom den bort. Aldrig betalat så mycket för en pennvässare. Det är bara gå tillbaka och byta igen, suck.

IMG_4308.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge