Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hjälp barn på flykt – ja!

Lästid: 1 min

Nu har jag skänkt 200kr till UNICEF. Jag vill inte ha beröm eller en klapp på axlarna för att jag skänkte lite pengar. 

Tilda har överflöd med leksaker och mat som hon bara slänger iväg eller leker med. Hon har tak över huvudet och en varm säng att breda ut sig på MEN hon har mycket mer…. Hon har alla som älskar henne. Hon får obegränsad med kärlek! Hon har det bra. Vi ser till att hon har det. 

Tyvärr kommer många barn i flyktingstider inte få samma chans som Tilda men vi kan hjälpas åt att hjälpa de barnen som är på flykt nu och övriga barn i världen som saknar mat, vatten, medicin och familj. 

HJÄLP BARN PÅ FLYKT! – Skänk till Unicef eller vilken organisation du vill. Dina pengar kommer göra gott, stora som små summor. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge