Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hittade en plånbok!

Lästid: 1 min

Dagens godgärning antar jag. Tänkte först inte plocka upp den, gick förbi och sedan backade jag. Tilda undrade varför jag tog upp plånboken som låg på bänken. Jag kollade omkring, det är ett köpcenter och folk måste har sett? 
Barnen och jag kom precis ut från en butik och Prim var så arg och satte sig på golvet. Hon var trött och snorig men vägrade sova, och ingenting passade. Och precis där vid en bänk låg plånboken men på en tidning, kanske inte så lätt att se fast plånboken hade en röd/orange färg. Plånboken inkl mobil, busskort, bankkort, id plus andra kort. Jag kunde inte bara låta den ligga på en bänk. Den här gången lämnade jag inte in direkt. Jag började googla på personen och kolla om det var fler som bodde på samma adress. Hittade en men inget nummer men jag gav mig inte och hittade ett 031-nummer och jag ringde upp numret. Ingen kopplington. Hmm. 

Sedan när vi kom hem laddade jag telefonen och det ringde in några gånger. Kollade igenom telefonlistan och det var inte många nummer där. 


Så jag sms:sade alla de numren och bad de kontakta ägaren och vart jag hade lämnat in hittegodset. Jag kan inte arabiska men engelska verkar vara språket som gäller i den mobilen. Det krävdes lite detektivjobb ?☺️ Tänkte först åka till Angered för att lämna tillbaka personligen. Hoppas nu att tanten hämtar plånboken asap!

Sikken tråkigt att tappa allt. Så dagens lärdom… att det är inte jättebra att ha en mobilplånbok haha! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge