Inlägget är i samarbete med FAVI

Just nu vill jag bara byta ut allt… allt i hemmet och i köket! Saker bara väller ut och vi behöver bättre förvaring men tid och ork finns inte riktig att ta tag i dessa saker. Känner du igen det? Nu blir det mest att vilja slänga allt. Byt ut… eller flyttar till ett större, gärna hus med stort kök eller matstudio där jag kan jobba i… och fotolabb… Man kanske vill ha en man-cave med egen bardisk. Bar-grejer bara ökar och ökar. Nu skenar tankarna iväg. Men inredning är absolut inte min grej. Att inreda mitt hem som ser ut att det är hämtad ut en katalog kommer inte att hända.

Allt för kök och matsal hos FAVI

Jag har hittat till Favi och började kolla in lite mer. Det är en samlingsplats/sökmotor för möbler, inredning och kanske det mesta för hemmet. Jag är mer intresserad och är i behov av vitrinskåp eller en skänk för glas, tallrikar och för att gömma alla såsflaskor!

Här är de skåpen jag har funderat på om de kanske kan passa in hos oss. Barnen är inte så liten längre med glasdörrar lär inte överleva kladd haha!

Jag har även i ett stort behov av vinställ till mina viner som jag köper och det bara fylls på och man samlas i vinkartonger. Så att göra om förrådet och fyller med ett vinställsystem har jag också kikat på. Stort projekt men ja det skulle bli ännu större med ett kylrum om jag hade hus haha!

Nåja, jag brukar googlar och hamnar på olika sajter med inredning och möbler men nu kan jag se att de dyker upp hos FAVI i sökningar. Hoppas jag får tummen ur och fixa till allt detta. Sedan är vi ju två vuxna i hemmet som skall få bestämma 😛

Har du inte hittat till FAVI ännu så tar en titt!