Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hitta lyckan i en bulle! (sponsrad video – Pressbyrån)

Lästid: 1 min

I Kina har man Lyckokakan och Pressbyrån har…Lyckobullen! Jepp, du läste rätt. Lyckobullen. Jag antar att alla vet vad en lyckokaka är, det är en kaka med ett budskap på en liten textremsa.

Snart är det Kanelbullensdag, den 4 oktober för att vara exakt. Så fram till Kanelbullensdag kan du hitta Lyckobullen, en kanelbulle med ett budskap under bullen hos Pressbyrån!

Kolla in Pressbyråns prank på Centralstationen i Stockholm. De gick all-in med att hjälpa kunden hitta sin lycka i sin bulle haha!

Så vem blir inte glad av en stor väldoftande kanelbulle? Jag kunde i alla fall inte låta bli att köpa stora kanelbullar idag när jag handlade, nygräddade var dem också. Mums!

Gillar du också kanelbullar?

/Sponsrat inlägg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge