Vilken lång dag det har varit. Vi har haft gäster hos oss hela dan och firat Måns som fyllde 37! 


Och Prim fyllde 3 månader. Jag säger det som alla, att tiden går galet fort! 


Först firade vi Måns med en rejäl frukost och alkoholfritt bubbel. Jag och Prim handlade färska frukostbullar och bakelser på morgonen. Bra att han och hans syster från England inte var bakis efter gårdagens Håken-konsert. 


Senare efter lunch kom Måns föräldrar och hans andra syster med familj. Vi hade inte planerat mycket mer och jag tyckte det vi inte ska kånka runt barnen i stan eller äta middag ute då vi inte visste vilka restauranger som hade öppet på en måndag plus att det var en röd dag, så jag lagade mat. Jag tog en runda på Saigon food i Nordstan och kom hem med frysta bläckfisk, blåkrabbor och blåmusslor. Inga bilder men currykrabba och sea-food pannkaka blev det. 

Gissa vad Måns hade önskat sig i presenter om inte saker till köket! 

Av mig fick han en Pok Pok kokbok på engelska, som är skrivet av en amerikan. Äntligen efter 10 år ihop har han blivit mer intresserad av thaimat. Det krävs en annan ”farang” som visar vägen haha! Sedan fick han en blender med glaskanna för vi skänkte bort den gamla i plast och bartender silar. Ännu mer kokböcker i kokbokhyllan och köksprylar. Vi behöver ett större kök! Och det blev köpes-tårta i år men annars brukar Måns baka en tårta till sig själv. 

Födelsedagsbarnet verkade nöjd men Tilda var mindre nöjd då det inte var hon som fyllde år.