Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hipp hipp 6 juni

Lästid: 1 min

Vilken lång dag det har varit. Vi har haft gäster hos oss hela dan och firat Måns som fyllde 37! 


Och Prim fyllde 3 månader. Jag säger det som alla, att tiden går galet fort! 


Först firade vi Måns med en rejäl frukost och alkoholfritt bubbel. Jag och Prim handlade färska frukostbullar och bakelser på morgonen. Bra att han och hans syster från England inte var bakis efter gårdagens Håken-konsert. 


Senare efter lunch kom Måns föräldrar och hans andra syster med familj. Vi hade inte planerat mycket mer och jag tyckte det vi inte ska kånka runt barnen i stan eller äta middag ute då vi inte visste vilka restauranger som hade öppet på en måndag plus att det var en röd dag, så jag lagade mat. Jag tog en runda på Saigon food i Nordstan och kom hem med frysta bläckfisk, blåkrabbor och blåmusslor. Inga bilder men currykrabba och sea-food pannkaka blev det. 

Gissa vad Måns hade önskat sig i presenter om inte saker till köket! 

Av mig fick han en Pok Pok kokbok på engelska, som är skrivet av en amerikan. Äntligen efter 10 år ihop har han blivit mer intresserad av thaimat. Det krävs en annan “farang” som visar vägen haha! Sedan fick han en blender med glaskanna för vi skänkte bort den gamla i plast och bartender silar. Ännu mer kokböcker i kokbokhyllan och köksprylar. Vi behöver ett större kök! Och det blev köpes-tårta i år men annars brukar Måns baka en tårta till sig själv. 

Födelsedagsbarnet verkade nöjd men Tilda var mindre nöjd då det inte var hon som fyllde år. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge