Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Het på Karl-Johan

Lästid: 1 min

Nu är vi på väg hemåt efter att har gått runt i vårt svampställe som vi brukar åka till.

Jag erkänner igen att jag kan inte många svampsorter och tycker att det är rätt kul att leta svampar.

Idag var jag het på Kalle Johan… eller jag tror att det är någon sort av soppsvamp. De luktade gott i alla fall, lite som smör och champinjoner. Dock är det lite förblött i skogen och jag fick ställa mig under ett träd när det öste ner lite mer regn.

Har du varit ute i skogen och plockat någon svamp?

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Het på Karl-Johan

  1. Kul o plocka svamp såg kantareller överallt i skogen i veckan men dom var för små för att plockas än, så får vänta lite till 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge