Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Here we go

Lästid: 1 min

…again! Alltså, det var länge sedan jag höll på med blogg men aldrig gjort något seriös av det. Varför nu då? Jag är ganska aktiv på Facebook och Instagram och postar bilder på mat och Tilda å allt annat så why not here! Nu vill jag ha en blogg och vissa har sagt att jag borde blogga men jag har inte orkat. Och jo, det är också för att vi ska resa så varför inte blogga om att resa med barn här men man kan även följa mig på Mintur.se och Resdagboken.se. Varför på flera ställen? Resdagboken har jag haft ett tag men Mintur.se hittade jag och där stod det att man kunde spara bilder i originalstorlek. Det bästa vore att de två kunde slå ihop för det är olika funktioner där och här jag vill åt.

Måste nog bekanta mig lite mer med WordPress programmet då det var över ett år sedan jag gjorde en hemsida.

***Ni får ursäkta mig för kommande fel som t ex. grammatiken och stavningen***

*Bloggen är under konstruktion så det kommer att se lite kontigt ut ett tag till.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge