Here we go

Lästid: 1 min

…again! Alltså, det var länge sedan jag höll på med blogg men aldrig gjort något seriös av det. Varför nu då? Jag är ganska aktiv på Facebook och Instagram och postar bilder på mat och Tilda å allt annat så why not here! Nu vill jag ha en blogg och vissa har sagt att jag borde blogga men jag har inte orkat. Och jo, det är också för att vi ska resa så varför inte blogga om att resa med barn här men man kan även följa mig på Mintur.se och Resdagboken.se. Varför på flera ställen? Resdagboken har jag haft ett tag men Mintur.se hittade jag och där stod det att man kunde spara bilder i originalstorlek. Det bästa vore att de två kunde slå ihop för det är olika funktioner där och här jag vill åt.

Måste nog bekanta mig lite mer med WordPress programmet då det var över ett år sedan jag gjorde en hemsida.

***Ni får ursäkta mig för kommande fel som t ex. grammatiken och stavningen***

*Bloggen är under konstruktion så det kommer att se lite kontigt ut ett tag till.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge