Jag säger det som alltid…borta bra men hemma bäst! Hemma lagom till nyår och i år blir det inte heller fest. Det är redan kalas varje dag med två vildingar 🙂

Vi kom ju hem igår natt från Funäsdalen. Hela dan satt vi i bilen och vi kom hem som beräknad vid midnatt. Jag satt ju inklämd mellan barnen och Prim var så svettig hela tiden. Att underhålla två barn tog ju på krafterna och sova ville de inte heller, inte förrän sista timmen innan vi var framme. Svärmorn fick åka med oss också men hon kanske skulle inte ha gjort. Hon skulle åka tåg från början och vara hemma i Halmstad runt 23. Det var mycket att städa i stugan så vi kom ändå inte iväg förrän 12:30. Svärmorn sov hos oss och åkte hem idag.

Jag hade ju klarat mig hela veckan då alla blev sjuka i omgångar. Jag vaknade av en klump i halsen och nu lite snuvig  Det jobbiga är att känna mig frusen och febrig, åt en Alvedon och sen var jag igång med matlagningen. Sedan var jag inställd på att vi ska fira in det nya året själva då jag är fortfarande lite mör men det blir nog bättre imorn. Får väl hoppas. 


Ungarna vill inte riktig somna än. Tilda försöker somna själv i vår sovrum. Prim är supeemammig och somnade nyss på mig. Vi föräldrar kollar nu ”The Finest Hour” och jag ska njuta av min choklad hehe.