Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hemma lagom till Nyår

Lästid: 1 min

Jag säger det som alltid…borta bra men hemma bäst! Hemma lagom till nyår och i år blir det inte heller fest. Det är redan kalas varje dag med två vildingar 🙂

Vi kom ju hem igår natt från Funäsdalen. Hela dan satt vi i bilen och vi kom hem som beräknad vid midnatt. Jag satt ju inklämd mellan barnen och Prim var så svettig hela tiden. Att underhålla två barn tog ju på krafterna och sova ville de inte heller, inte förrän sista timmen innan vi var framme. Svärmorn fick åka med oss också men hon kanske skulle inte ha gjort. Hon skulle åka tåg från början och vara hemma i Halmstad runt 23. Det var mycket att städa i stugan så vi kom ändå inte iväg förrän 12:30. Svärmorn sov hos oss och åkte hem idag.

Jag hade ju klarat mig hela veckan då alla blev sjuka i omgångar. Jag vaknade av en klump i halsen och nu lite snuvig  Det jobbiga är att känna mig frusen och febrig, åt en Alvedon och sen var jag igång med matlagningen. Sedan var jag inställd på att vi ska fira in det nya året själva då jag är fortfarande lite mör men det blir nog bättre imorn. Får väl hoppas. 


Ungarna vill inte riktig somna än. Tilda försöker somna själv i vår sovrum. Prim är supeemammig och somnade nyss på mig. Vi föräldrar kollar nu “The Finest Hour” och jag ska njuta av min choklad hehe. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge