Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hemma igen

Lästid: 1 min

…och nu läggdags. Ska upp 5:30 har jag tänkt! 

Hann trycka i oss varsin hamburgare nör vi kom hem från Halmstad och kollade på första avsnittet av Bron, säsong 3. Tilda var små jobbig. Tror hon märkte att något var på gång, att jag ska iväg imorn (idag egentligen). Hon följde mg överallt när jag letade fram kläder som jag tänkte ha på mig och drog fram alla möjliga grejer i min garderob. Det finns mycket roliga saker och smycke där ja. Måns gick och lade sig medan jag sprang runt som ett tok. Jag packade upp alla grejerna, städade köket, fixade Tildas skötväska så att hon skulle ha allting när farmor och faster kommer och vara barnvakt. Jag typ tänkte på allting i tron att ingen kommer hitta nåt här…vet ju hur Måns är. Han glömde till och med ta föräldraledig för jag ska iväg en dag. Nu blir det att hab får lösa det här men hur som helst kommer svärmor gladeligen och hjälper till när  hon kan. 

Bilder från Oktoberfest kommer, de ligger i systemkameran. Det blev inte många bilder men några i alla fall. En lyckad fest som vanligt 🙂

  
Tilda ville absolut inte ha något på huvudet på festen men dagen efter passade det att både leka med peruken och hatten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge