Hejhopp!

Det var en lång och härlig dag men ett gäng glada bloggtjejer och nyfunna vänner! Idag har jag fått lära känna hela 3 tjejer lite djupare och det händer inte ofta. Tur att vi alla var öppna och glada, vi var på samma nivå å det gick så lätt att dela med sig av ett också annat utan sura miner. Bilresan gick fort då vi typ babblade hela resan hehe…gissa vem som pratade mest? 😛

I alla fall, jag saknade också mannen och dottern. Måns har fått vara med Tilda hela dan och det märktes…för idag var det pappa som gällde. De var och tittade också på visningslägenheter där vi har paxat en 3.a. Jag vill gärna se de med egna ögon men hoppas på fler visningar. De som Måns fick se tyckte han var lite litet och trångt å inte alls så många förvaringar men han tittade inte så nog när jag sa att i sovrummet skulle det vara en walk-in closet… mmm…. Måns så utslagen ut på soffan när jag kom hem kl.19.30 å hade inte gjort mat men ställde sig sen å gjorde pannkakor för jag pallade inte gå en meter till eller ut och äta 3 min bort haha….

Låt bilden talar för sig själv! 🙂

image

Rebeckasfamilj, Sandra Cederbom, Tappkilon, På smällen! & jag 🙂