Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hemma igen efter Malmö T/R

Lästid: 1 min

Hejhopp!

Det var en lång och härlig dag men ett gäng glada bloggtjejer och nyfunna vänner! Idag har jag fått lära känna hela 3 tjejer lite djupare och det händer inte ofta. Tur att vi alla var öppna och glada, vi var på samma nivå å det gick så lätt att dela med sig av ett också annat utan sura miner. Bilresan gick fort då vi typ babblade hela resan hehe…gissa vem som pratade mest? 😛

I alla fall, jag saknade också mannen och dottern. Måns har fått vara med Tilda hela dan och det märktes…för idag var det pappa som gällde. De var och tittade också på visningslägenheter där vi har paxat en 3.a. Jag vill gärna se de med egna ögon men hoppas på fler visningar. De som Måns fick se tyckte han var lite litet och trångt å inte alls så många förvaringar men han tittade inte så nog när jag sa att i sovrummet skulle det vara en walk-in closet… mmm…. Måns så utslagen ut på soffan när jag kom hem kl.19.30 å hade inte gjort mat men ställde sig sen å gjorde pannkakor för jag pallade inte gå en meter till eller ut och äta 3 min bort haha….

Låt bilden talar för sig själv! 🙂

image

Rebeckasfamilj, Sandra Cederbom, Tappkilon, På smällen! & jag 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge