Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hembesök av Ikea

Lästid: 1 min

Nu kl.8 på morgonen kom två representanter från Ikea Bäckebol på hembesök och tittade in hos oss .

Det var ingen inredningshjälp utan mer internt jobb då de ville förbättra och ska göra om 5 rum på Ikea Bäckebol och utgår ifrån hur folk faktisk bor och löst olika inredningsproblem i verkligheten. De kollade på planlösningen, fotograferade rummen, i skåpen och vad de behövde. De hade massor med frågor och tyckte att de fick med jättemycket vilket är superkul. 

Som tack fick vi en kasse fylld med Ikea saker. Ännu mer grejer för jag sade att vi har inte plats för mer kökssaker haha! Detta var en trevlig gest. 

 Det var en bricka, kökskniv, bunke, stor tung glasburk med lock, 2 x matlådor i glas, kökshanddukar, servetter, kakmix och sylt

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge