Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hem ljuva hem

Lästid: 1 min

Skönt att vara hemma igen efter 4 veckor med bilen och hälsat på Tildas farmor och farfar i Halmstad, mormor och morfar i Stockholm och några dagar i Mora. 

Så fort Tilda kom innanför dörren så sprang hon direkt till sina leksaker och ropade “dock, var e duuuu?”. Hon har rotat ut allting och varit igång i 30 min nu. Hon lagar mat till dockan, vill byta blöjan och den måste “kissa pottan” haha! Hon har lekt med kusinen Berra och hon var fascinerad över att han sprattlade och tjoade på riktig. Det gör ju inte dockan och hon försökte få den att greppa tag i saker hehe 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge