Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Helsingborg är bokad

Lästid: 1 min

Nu har jag bokat en hotellnatt i Helsingborg! Vi har 2 bonusnätter som vi måste utnyttja/boka innan den 22 mars. Det är snart exakt 1 år sedan vi var i Thailand och under halva tiden där bodde vi på olika hotell. Hotels.com använde vi oss av och vi hade samlat ihop totalt 4 nätter. I Thailand kunde vi växla våra bonusnätter mot ett lyxigt rum på ett 4 stjärnig hotellrum. Här får vi knappast nåt för och man får punga ut extra.

Vi ska i alla fall bo på Elite Marina Plaza! Vi hade velat bo på ett spa-hotell men vi får väl hitta på annat eftersom vi ska äntligen vara barnfria! Tilda ska få sova själv hos farmor och farfar i Halmstad. Det blir bara en timme bort så det är ok. 

Så mina vänner i Helsingborg. Nu vet ni var jag finns lördag 14 mars. Det var säkert 10 år sedan jag härjade omkring i Helsingborg om vi inte räknar med den gången vi skulle ta färjan över till Helsingör i somras och vidare till Köpenhamn över dan. Och av alla ställen valde vi nu Helsingborg men mest för att vi ville ha lite stadskänsla och många bra restauranger. Mer skulle vi nog inte hinna med. 

…Jag var annars ihop med en helsingborgare i säkert 3 år… 😛 Hans mamma gillade inte mig för hon ville vara den enda i hennes kök och laga mat för hennes son/söner. 

#blogg100-15

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge