Hej på dig! Har du saknat mig?

Äntligen har vi fått pli på bloggen och Johanna har fått jobba häcken av sig för att hjälpa mig och fixa med bloggen. Jag är en jobbig jäkel också och vill att detaljer skulle falla på plats! Johanna är rak, ärlig och en fena på IT! Anlita henne om du behöver fixa med bloggen eller IT-hjälp!

Nu börjar vi om från ruta ett men nästan alla inlägg är kvar. Jag har även gjort en drastisk gärning! Jag har hårdbantat kategorier och över 1200 taggar(!). För att rensa en och en så raderade jag allt och satte dit nya kategorier och taggar. Så du får ha lite tålamod då jag måste sätta in de i alla inlägg och i rätt ordning 🙂 Alla roliga plug-in ska också hitta tillbaka.

Allt detta för att underlätta för dig att hitta, söka och tycka att det är kul att hänga hos mig 🙂

Berätta gärna vad du tycker nu och vad du saknar! ♥