Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hello I’m back!

Lästid: 1 min

Hej på dig! Har du saknat mig?

Äntligen har vi fått pli på bloggen och Johanna har fått jobba häcken av sig för att hjälpa mig och fixa med bloggen. Jag är en jobbig jäkel också och vill att detaljer skulle falla på plats! Johanna är rak, ärlig och en fena på IT! Anlita henne om du behöver fixa med bloggen eller IT-hjälp!

Nu börjar vi om från ruta ett men nästan alla inlägg är kvar. Jag har även gjort en drastisk gärning! Jag har hårdbantat kategorier och över 1200 taggar(!). För att rensa en och en så raderade jag allt och satte dit nya kategorier och taggar. Så du får ha lite tålamod då jag måste sätta in de i alla inlägg och i rätt ordning 🙂 Alla roliga plug-in ska också hitta tillbaka.

Allt detta för att underlätta för dig att hitta, söka och tycka att det är kul att hänga hos mig 🙂

Berätta gärna vad du tycker nu och vad du saknar! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge