Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hello Helsingborg!

Lästid: 1 min

Det är ganska dött på dan här i Helsingborg när vi kom fram kl13 och fick checka-in redan då rimmet var klar jippie! Sprang på thailändskor som jobbar i housekeeping. Det är vanligt att många thai jobbar på hotell. Ingen hälsade på mig. Vi bor på Elite Marina Plaza. 

Tilda har tydligen namnsdag idag…eller det är egentligen Matilda som har det. Saksamma. Vi thai firar inte namnsdag för vi har inget sådan. Tilda är nu säkert jättebortskämd nu hos farmor och farfar i Halmstad. Drt är första gången hon sover bort utan oss! 

Vi mamma pappa behöver lite alone time tillsammans. Vad gör vi om inte degar på hotell, strosade lite på en sömnig stad, tog en tupplur och snart på bio om det finns platser till nån film. Ingenting är inplanerad mer än bara hotell. 

Inget mer blogg och kolla mail för idag!  Piiiip! Over & out! 

#blogg100-27

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge