Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Helgen i Halmstad

Lästid: 1 min

God måndag!
Internet var inte så bra i huset i Halmstad och jag var lite för trött för att uppdatera men här kommer det lite bilder. Vi var där och åt kräftor med Måns föräldrar i lördag. Söndag var det soligt och plusgrader så vi tog en långpromenad till Västra stranden.

Tilda hade med playdough till farmor å farfar.

IMG_6342.JPG

IMG_6343.JPG

IMG_6350.JPG

IMG_6359.JPG

IMG_6353.JPG

IMG_6351.JPG

IMG_6349.JPG

 

Å halleluja…det funkar att lägga in filmer från Instagram 🙂

Tilda är en sann fisk…älskar vatten. Hon ville springa rak ut i havet med alla kläderna på också, dock ingen film på detta.

View this post on Instagram

2015-01-25 #halmstad #thaimorsansbaby

A post shared by Siranee (@thaimorsan) on

Hon har fattat det är med rutschkana och inte landa på rumpan hehe

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge