Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hejdå utan gråt

Lästid: 1 min

Idag gick det hur bra som helst att lämna Tilda på dagis. Vad som hände innan och på vägen dit var annan historia… mycket protest där kan jag säga. Hon ville i te ha det ena eller det andra på sig. Hon tog även en kort powernap också.

När vi kom till avdelningen så var en av de 2 pedagoger snabba med att tala om att B var sjuk. Alla barnen verkade vara trygga med henne. Tilda har i te haft de innan och har lärt känna de i 2 dagar. Det var 2 andra föräldrar där också. Tilda var lite blyg och vågade inte gå in. Jag gick med in och visade henne till leksakerna. Hon krängde på mig som en apa men ville också leka med leksakerna.

Jag viskade att vi måste säga hejdå. Ingen protest där. Jag var kvar lite till. Plötsligt sade Tilda “hejdå mamma” och gick iväg till andra leksaker.

Jahapp! 🙂 hon körde ut mig haha.

IMG_0713.JPG
Hon ville inte ha overall på vägen hem. Bra där för det var regn och blåst hela vägen. Tilda balkade ur i vagnen å blev arg för att regnskyddet var på. Hon ville nog inte sitta i en bubbla.

Å en budbil körde med flit nära vägkanten så att det skvätte vatten på oss. Vilket as!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge