Hejdå utan gråt

Lästid: 1 min

Idag gick det hur bra som helst att lämna Tilda på dagis. Vad som hände innan och på vägen dit var annan historia… mycket protest där kan jag säga. Hon ville i te ha det ena eller det andra på sig. Hon tog även en kort powernap också.

När vi kom till avdelningen så var en av de 2 pedagoger snabba med att tala om att B var sjuk. Alla barnen verkade vara trygga med henne. Tilda har i te haft de innan och har lärt känna de i 2 dagar. Det var 2 andra föräldrar där också. Tilda var lite blyg och vågade inte gå in. Jag gick med in och visade henne till leksakerna. Hon krängde på mig som en apa men ville också leka med leksakerna.

Jag viskade att vi måste säga hejdå. Ingen protest där. Jag var kvar lite till. Plötsligt sade Tilda “hejdå mamma” och gick iväg till andra leksaker.

Jahapp! 🙂 hon körde ut mig haha.

IMG_0713.JPG
Hon ville inte ha overall på vägen hem. Bra där för det var regn och blåst hela vägen. Tilda balkade ur i vagnen å blev arg för att regnskyddet var på. Hon ville nog inte sitta i en bubbla.

Å en budbil körde med flit nära vägkanten så att det skvätte vatten på oss. Vilket as!

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge