Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hejdå Samui, hello Khanom

Lästid: 1 min

Nu är vi tillbaka i Bangkok men i söndags lämnade vi Koh Samui och åkte över till fastlandet och vidare till en liten by, Khanom. Där mötte vi upp min lillebror Ted som hade bott och jobbat i Khanom. By the way, vi åkte med Raja Ferry (Samui – Donsak) som är en bilfärja…aldrig mer Hi-speed båt!

wpid-IMG_20140126_143553.jpg

Khanom är en sömnig fiskeby med flera kilometer lång sandstrand med många bungalow och resort MEN det är synd att de inte hjälps åt att städa upp sin strand för det var lite skräpig med plast här och där. Många utländska turister har hittat till Khanom men för att vila upp sig. Här är det verkligen lugnt, nästan dött och det fanns inga taxi så man får hyra moped, bil eller beställa hämtning via hotellet eller restaurangen som man ska till.

Vi bodde 2 nätter på Talkoo beach resort för ca. 500 sek (Hotels.com) och tog en beach front bungalow men det var inte riktig på stranden som vi hade på Koh Samui. Ert var i alla fall nära till poolen och stranden men vi bada inte i havet i Khanom. JAG tror jag doppade halva mig i havet på Koh Samui å i simmade en runda i poolen men annars…jag är en badkruka hahah!

image

Bild: Agoda.com

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge