Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hejdå mamma!

Lästid: 1 min


Tilda var inte alls ledsen idag vid lämningen woohoo! Vi kom 10 min senare idag och då var B redan ute och gungade med 4 barn. Tilda hoppade ner från barnvagnen och sträckte upp armarna å ville bli buren direkt… No no no sa mamma. Vi gick till de andra barnen men Tilda tig lite tid på sig och stod å tittade. Sedan blev det fart på henne och tog mig i handen och kutade dit bort. Hon gick fram till B och gav henne en stor kram samtidig som hon vände sig om och sa HEJDÅ MAMMA! Å fortsatte krama B! Jahapp ja. Tilda tittade inte ens efter mig. Inga tårar och gråt. Till och med när jag tog på henne overallen och drog upp luvan så var det inte ens något protest! Wow! Luvan var på hela åkturen i vagnen också. Hon som inte alls gillar mössa och luva!

Det kändes jättebra!

Hade klätt på Tilda lite mycket idag och det var inte så kallt. Tog fram min “handmuff” också men den gjorde sig bättre i vagnen, såg mjukt och skönt ut. Jag vill också gå i förskola hahaha!
IMG_4536.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge