Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Heja Ått i Dessertmästarna!

Lästid: 1 min

Ännu en talang av thailändsk blod. “Ått” Padtum Söderström är från Bangkok och kom till sin mamma i Borlänge som 17-åring. Sedan gick hon hotell- och restaurangutbildningen i gymnasiet men dessert och bakning var mer hennes grej. Hon bor nu i Tumba (där jag kommer ifrån) och jobbade på konferensanläggning Vår Gård i Saltsjö. Hon blev uppringd av Kanal 5 och tackade ja till Dessertmästarna. Superskoj! 

Nyheten sprider bland thaifolket världen över och alka vi hejar på Ått! Hon klarade sig vidare till nästa vecka och hoppas att hon går hela vägen! Lycka till! 

Thai Power! 🙂

  

Bild: dt.se

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge