Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hej Vattkoppor!

Lästid: 1 min

De röda vattenfyllda prickarna kom som en överraskning på Tilda! 

Igår stannade Tilda hemma för att slippa bli smittad av halsfluss plus att Måns tyckte att hon var varmt under natten då hon låg och klibbade fast mot honom. Senare upptäckte vi några prickar på Tildas kropp och hals. Det var 5-6 prickar. Jag sa direkt att det var vattkoppor…men googlade efter bilder och läste på en hel del. Läste att man kan få feber vid varje prick som dyker upp. Tilda var småvarm och ville vara i pyjamas hemma i skuggan hela dan. 


Idag kom många fler prickar på kroppen och ansiktet. Vi hade planerat att komma till Halmstad och nu är vi här till söndag. 


Vattkoppor är mycket smittsam men har man fått det så kan man inte få det igen MEN nyfödda och bebisar under 6 mån kan också få. Om de får det så brukar det bli väldig lindrig har en följare skrivit till mig, att hennes son fick det när han bara var 15 dagar! Risken finns då att han kan få vattkoppor igen när han blir äldre! Det kanske var så för mig för jag fick vattkoppor när jag var 20 och det var inte nådigt…prickar som kliade ÖVERALLT!!! 


Än så länge så mår Tilda och Prim bra men vi har skickat farmor att köpa PoxClin som jag också fick tips om på Instagram. Poxlin ska hjälpa att dämpa irritationen. 

Det är väl jättebra att de små får vattkoppor nu, dock inte så bra om Prim får högfeber men prickar är jag inte alls orolig för. Förskolan har blivit underrättad och vi vet inte hur Tilda kan ha blivit smittad. 

Vill någon ha så är det bara boka in oss nu haha! Vattkoppor lagom till Midsommar ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge