“Hej! Kan du städa min lägenhet IDAG?? 500 kr…Rob”

Lästid: 2 min

Nättroll, aprilskämt eller så behöver den här Robert verkligen en städhjälp… En thailändska sådan. 

Thaikvinnor är kända för att ha städmani… Jag är inte en av dem! Jag har till en viss del slutat vara ödmjuk mot okända men är fortfarande mycket hjälpsam och hjälper gärna till i köket.

Många thailändskor jobbar gärna inom vården och hotell. Så mycket som jag vet, så tycker många att det är ett bra jobb och de kan nöja sig med detta. Att bara gå till jobbet och sen hem, behöver inte tänka på mycket mer. Sedan kan de resa hem till Thailand årligen och bygga hus eller vad de nu vill göra. Att ha hand om gamlingar är som att ta hand sina mor- och farföräldrar, har jag också hört flera säga. Det är bara tråkigt för mina hårdjobbande landskvinnor som gör sådana jobb, som många kanske inte vill jobba med. Att de får ta massa skit från sådana typer och kommentarer… 

MEN…att avsiktlig mailade mig… Är man inte lite —- ? Jag bara skrattade, vad ska jag säga? Det finns såå många sådana människor. Mina nättroll är män och kvinnor på 45+ har jag märkt.

 

Vill inte överanalysera men under tiden jag skriver detta inlägg så undrar jag varför R skrev vissa ord med VERSALER OCH !!!!. 

IDAG på thai betyder “du blomma” menas egentligen “du hora”… Och jag lovar att ALLA thai som kom till Sverige ryckte till när någon säger ordet och blev förbannad haha. 

Åter till mailet som ni själva kan läsa. Nu kan ingen veta om det var den här Robert själv som skrev mailet och använde hela Roberts riktiga namn och adress. Det var i alla fall inte svårt att googla fram information och jag vill bara säga…

JAG HAR ALLA UPPGIFTER INKL. PERSONNUMMER (född 1966), ADRESS MED LÄGENHETSNUMMER OCH TELEFONNUMMER. 

JAG HAR ÄVEN NAMN, PNR, LHG.NR OCH TEL.NR PÅ DE TRE ANDRA PERSONER SOM BOR PÅ SAMMA ADRESS Å LÄGENHET SOM ROBERT. De kanske vill veta vad ROBERT håller på med?

  

Robert från Göteborg….

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge